Bollspelet 1, intresseanmälan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Välkommen att lämna intresseanmälan för Bollspelet 1, Teleborg

Om tomten

Växjö kommuns tomtkarta (öppnas i nytt fönster) hittar du mer om Bollspelet 1. Tomten säljs med krav på medverkan i tomtkön. Har du inte ställt dig i kön ännu kan du göra det genom vår Anmäl till tomtkö tjänst. 

Torparängen ingår i Växjö kommuns träbyggnadsstrategi vilket innebär att husen ska ha en stomme av trä och merparten av fasadbeklädnad i trä. Enligt detaljplanen ska tomten bebyggas med ett hus i två våningar på 25% av tomtens yta.

Fjärrvärme har dragits fram till tomten och du förbinder dig att bygga med fjärrvärme.
Bollspelet 1 är grovterrasserad vid försäljning. Det innebär att organiskt skick och stubbar är borttagna och att vi därefter har schaktat ner och fyllt upp till lämplig marknivå. För grovterrasseringen tas ut en kostnad om 120 kr/kvm.

Om intresseanmälan

Genom denna e-tjänst lämnar du intresseanmälan om att köpa tomten Bollspelet 1, Teleborg. Du kan ansöka om detta ensam eller gemensamt med annan medsökande. Om ni är två som ansöker  så måste båda signera ansökan vilket sker genom att medsökande loggar in med sin e-legitimation och signerar ärendet under Mina sidor. Det är först när båda sökande signerat som din anmälan registreras.

Sista anmälningsdag är 2021-05-17

Har du frågor om tjänsten eller intresseanmälan finns kontaktuppgifter nedan.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa