Lämna önskemål om lokal för näringsverksamhet

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Välkommen att lämna ett önskemål om lokal för företag i Växjö kommun

Använd e-tjänsten för beskriva vad ni har för behov av lokal. Informationen skickas först till näringslivsavdelningen på Växjö kommun och därefter till fastighetsägarnätverket. De fastighetsägare som har en lokal att erbjuda tar sedan själva kontakt med dig. Det kan ta några veckor innan du kan få svar. 

Beskriv så noggrant som möjligt vad du söker, så ökar chansen att hitta rätt lokal. Tänk också på att ju fler krav du ställer desto svårare blir det för fastighetsägare att matcha dina önskemål.

När vi skickar ut din förfrågan är det många som får kännedom om att du söker lokaler och det kan sprida sig vidare både snabbt och brett. Är det några du gärna vill ska få förstahandsinformation så bör du informera dem i förväg. 

Förfrågan bör inte användas för att utforska marknaden i ett tidigt skede utan måste vara både relevant och aktuell.

För att göra en förfrågan behöver du ha ett registrerat företag. Om ditt företag är nystartat bör du bifoga en affärsplan och/eller presentation.

Hämta dina företagsuppgifter
I e-tjänsten kan du välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem.
Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter.
Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

Övrigt
Företag som letar efter lediga lokaler och tomter i Växjö kommun kan också söka i vårt mark- och lokalregister som vi erbjuder i samarbete med www.lokalguiden.se.

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation
  • Organisationsnummer

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa