Kontoanmälan feriepraktik 2024

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

I den här e-tjänsten anmäler du som ska feriepraktisera kontouppgifter för utbetalning av lön. 

Om du är under 18 år måste din vårdnadshavare logga in och signera kontoanmälan med e-legitimation. ​​Du som har fyllt 18 år kan själv registrera dina kontouppgifter direkt via Swedbank.se och behöver därför inte fylla i och lämna in en kontoanmälan till oss här. 

Observera att kontot som anmäls måste tillhöra dig som ska feriepraktisera för att lönen ska betalas ut digitalt. 
Om du saknar ett eget bankkonto eller om du inte vill att dina kontouppgifter ska hanteras enligt ovanstående behöver du inte lämna in en kontoanmälan här. Då kommer Swedbank istället att skicka ut en utbetalningsavi per brev till din folkbokföringsadress. Avin kan lösas in mot kontanter hos ett flertal olika ombud.

Växjö kommun betalar ut lön via Swedbank. Genom att fylla i uppgifterna godkänner du att informationen överlämnas till Swedbank för registrering. Det kan dröja upp till 4 veckor innan kontot är registrerat, så det är viktigt att du lämnar in uppgifterna redan innan din feriepraktik startar.

Kontoanmälan ska vara oss tillhanda senast den 16 juni 2024

Om du eller din vårdnadshavare inte har tillgång till e-legitimation, har skyddade personuppgifter eller av annan anledning inte kan använda vår e-tjänst, kontakta Växjö Ferie via e-post: vaxjoferie@vaxjo.se

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa