Beställ skolmat för avhämtning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Avhämtning på ett antal vardagar, beställningen oss tillhanda senast klockan 12.00 dagen innan

Den här e-tjänsten används av de elever eller vårdnadshavare till elev i Växjö kommun där eleven av någon anledning inte kan ha sin skolgång på plats i någon av våra skolor p g a det pågående Corona/Covid-19 utbrottet. 

Vi erbjuder dessa elever möjlighet att hämta kalla eller frysta matlådor, där matlådorna företrädesvis kommer att vara vegetariska. Det kommer finnas olika maträtter att välja på när du hämtar dina matlådor, tyvärr kan vi inte garantera att det är olika maträtter varje vecka eller att alla elever får samma maträtter men vi gör vårt bästa för att skapa variation i utbudet.

Utlämning av matlådor sker vid respektive köks varuintag vid Kungsmad eller på orterna Rottne, Lammhult, Braås, Ingelstad och Gemla. Utlämningen sker just nu på alla vardagar där beställningen måste vara oss tillhanda senast 12:00 dagen innan (för måndagar gäller senast fredag 12:00). Du väljer var du vill hämta din mat när du beställer. Avhämtningstider som gäller för de olika avhämtningsplatserna är:

  • Kungsmad kl. 11 - 15

Om du är sjuk vid avhämtningstillfällen så stannar du hemma enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Tänk också på att hålla avstånd samt undvika trängsel och köbildning. 

Du kan beställa max 5 matlådor för avhämtning vid varje tillfälle och totalt max 5 matlådor per vecka/person 

När du hämtar så se till att du tar med påse eller liknande för att kunna ta med dig din beställning. Vi har tyvärr ingen möjlighet att tillhandahålla detta.

 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation (BankID eller FrejaID+)

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa